Et par ord om os

NaviTech er en virksomhed med speciale indenfor ERP systemer og relaterede systemer som er forbundet til ERP systemet. Eksempler på systemer vi understøtter er bl.a.:

  • Økonomisystemer, herunder Winfinans og Microsoft Dynamics NAV
  • Webshops og webportaler integreret til ERP systemet
  • Websites
  • Integrationer til 3’die parts webshops
  • Integrationer til alle typer af elektronisk dataudveksling, som f.eks. EDI (EDIFACT, XML), NemHandel (OIOUBL) samt Tradeshift

Vi tilbyder hjælp til opsætning og drift af økonomisystemet, ligesom vi er specialister i konvertering fra 3’die parts ERP systemer, her iblandt Winfinans, til Microsoft Dynamics NAV.

Vi yder support i den daglige drift at systemerne, både når det gælder den finansielle opsætning og de daglige rutiner, samt når det gælder egentlige tilpasninger af systemerne.

Vores ønske er at blive din foretrukne leverandør og samarbejdspartner indenfor økonomisystemer, softwareudvikling, bogføring og administration.

Udvikling

Her er et udvalg af vores kunder

PH-EL
Dansk Selskab for Virksomhedsledelse
Iduna
Tag det Næste Skridt mod Fremtiden:
Spar tid, ressourcer og frigør din virksomheds fulde potentiale ved at konvertere til Business Central. Vores ekspertteam er klar til at støtte dig i denne transformative rejse. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en mere effektiv og fremtidssikret forretning!

Så hvorfor vente? Lad os sammen forme din virksomheds fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kontakt os i dag og lad os starte rejsen mod succes sammen!

Ring til os:

  +45 7026 2126

Skriv til os:

  info@navitech.dk

1 + 9 =