Dynamics 365 Business Central

by Lars Hædersdal


Microsoft har netop offentliggjort at Dynamics 365 Business Central bliver lanceret den 2. april 2018. Dynamics 365 Business Central er det nye navn for Microsoft Dynamics NAV 2018 og er et led i Microsoft's store vision med at flytte alt i skyen.
Det betyder ikke at Microsoft har afskaffet on-premise versionen den kommer forsat til at hede NAV 2018 og i praksis kommer de to versioner til at være stort set identiske. Den største forskel er opdaterings frekvensen som bliver bliver mere hyppig på sky versionen.

Læs mere

Ny smart genvejfunktion i NAV fra NaviTech

by Tom Østergaard

Alle kender vist det med at man i Microsoft Dynamics NAV er kommet til at lave en fejl i en faktura og derfor skal have den krediteret, for derefter at lave en ny korrekt faktura. Det kan også være, at det bare er en kunde, der gerne vil bestille det samme, som de købte sidste gang, og at man derfor ønsker man at tage udgangspunkt i den gamle faktura.

I NAV kan man gøre dette ved at oprette en ny kreditnota eller ordre, for derefter at importere linjerne fra den bogførte faktura. Det er dog lidt kringlet, og derfor har vi hos NaviTech lavet et sæt genvejsknapper, sådan at man fra en bogført faktura blot ved et enkelt klik kan oprette en ordre eller en kreditnota med udgangspunkt i den bogførte faktura. Herefter kan man så åbne den nye ordre/kreditnota og tilrette den før den bogføres.

Ring på 70262126 og hør hvordan du kan få genvejene tilgængelige i din NAV installation


Genveje der hurtigt opretter en ordre eller kreditnota fra en lukket faktura.

Læs mere

Genveje i NAV 2017

by Lars Hædersdal

Hvis du arbejder rigtig meget med NAV, er det en stor fordel at kende de genveje der findes. Der kan spares meget tid i de daglige rutiner når man kender de rigtige genveje.

Vi anbefaler at man altid tjekker om der er findes en genvej til den handling man vil udføre. Enten ved at gennemgå nedenstående liste eller køre musen hen over et menupunkt uden at trykke på det.

 

For at komme hurtigt igang har vi lavet en top 5 liste over genveje man bør kende.

Læs mere