Winfinans

Winfinans anvendes typisk af både små og større virksomheder, og kan nemt skalleres med virksomhedens vækst. Systemet er veludbygget med hensyn til funktionalitet inden for økonomi, lagerstyring, produktion og projekter. Winfinans findes grundlæggende i to versioner, den browser baserede Winfinans.NET, og Winfinans DT med en lokalt installeret Access klient og valgfri placering af database.

Winfinans NET

I dag tilbyder Winfinans ApS en browserbaseret løsning hvor et fuldt regnskab med ubegrænset antal posteringer kan leveres fra kr. 250,-/måned inkl. administratorbrugeren og op til 3 regnskaber.

Winfinans DT

Såfremt du benytter den tidligere version af Winfinans, som benytter en Access front-end, og du har din egen licens, kan NaviTech tilbyde dig rådgivning, tilpasning og sparring i forhold til denne løsning.

Vi har udviklet en række standardløsninger som nemt kan integreres i Winfinans DT, men har du behov for skræddersyede løsninger hjælper vi naturligvis også med det. Så kontakt os for en snak om mulighederne på telefon 70262126.

 standardløsninger til Winfinans DT