Microsoft Dynamics NAV

NaviTech er certificeret Microsoft Partner.

Lige nu tilbyder vi at konvertere C5 licenser til NAV 2017, samt stå for data migration og implementering til NAV 2017, for derigennem at sikre din fremtidige forretningsplatform.

En effektiv løsning til din virksomhed Microsoft Dynamics NAV er en løsning til styring af virksomheder.

Systemet, der understøtter flere sprog og valutaer, hjælper mere end 117.000 virksomheder i hele verden med at styre deres bogføring, økonomi, logistik og drift. Start med udgangspunkt i dit nuværende behov.
Efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig, kan du nemt udbygge med de øvrige moduler, uanset om det er i skyen (Microsoft Azure), på egne servere eller en hosting løsning hos NaviTech – valget er dit.

NaviTech er Microsoft Dynamics-certificerede partner og har derfor tilladelse til at sælge Microsoft Dynamics. NaviTech planlægger, implementerer, tilpasser og supporterer virksomhederne for at levere den bedste løsning til den enkelte virksomheds behov. Uanset hvordan og hvor softwaren installeres, kan virksomhederne købe deres Microsoft Dynamics NAV-licenser ved at betale et månedligt gebyr til en service udbyder.

For at holde startomkostningerne på et minimum, anbefales små og mellemstore virksomheder en abonnementsbaseret licens til Microsoft Dynamics Nav.
Licensen betales ”pr. bruger, pr. måned”. Udover lavere startomkostninger, giver det mulighed for at komme hurtigere i gang ved brug af de indbyggede konfigurationsværkstøjer.

Der kan vælges mellem 2 brugertyper – Begrænset Bruger og Fuld Bruger.

Kom godt i gang med:

  • • Startpakke
  • • Udvidet pakke

 

Læs mere om Microsoft Dynamics NAV